BEREGN KONTINGENT

Regn ut pris for din bedrift, og søk om medlemskap (det er mulig å gå til søknadsskjemaet etter "Beregn kontingent.")

Tast inn din bedrifts organisasjonsnummer.
Deres opplysninger vil da hentes fra AAA Soliditet.

Org. nr.:
Vet du ikke din bedrifts organisasjonsnummer?
Finn det her


Medlemsfordeler
NHO

 • Advokathjelp arbeidsrett
  Har du behov for konkret rådgivning, ring vårt sentralbord på 2308 8000. De vil sette deg i kontakt med din landsforening eller ditt regionale NHO-kontor. Slik kan du få praktisk og effektiv bistand i alle rettsspørsmål som berører ansettelsesforhold. NHOs Advokattjenester er en spisskompetanseavdeling som bistår landsforeninger og våre regionkontoer i de mer komplekse sakene. De har betydelig ekspertise og erfaring innen alle områder når det gjelder den individuelle og kollektive arbeidsretten. 
  Les mer
 • Digitale håndbøker
  Våre digitale personal-, HMS- og lederhåndbøker har en rekke fordeler som sparer bedriften din for både tid og penger.
  Les mer
 • Forretningsjuridiske tjenester - Eurojuris
  Eurojuris Norge tilbyr NHO-medlemmer forretningsjuridiske tjenester til 15 prosent rabatt. Det gis i tillegg en time gratis førstekonsultasjon. Eurojuris Norge har kontorer i 15 norske byer.
  Les mer
 • Immatrielle rettigheter - Onsagers
  De unike ideene i din bedrift gir deg konkurransefortrinn! Beskytter du dem godt nok? NHO har en langsiktig samarbeidsavtale med Onsagers AS som samarbeidspartner på patent-, varemerke- og designbeskyttelse.
  Les mer
 • Kopinoravtale med rabatt
  Bedrifter må ha tillatelse for å kopiere materiale som er opphavsrettslig beskyttet. NHO har forhandlet frem en mønsteravtale som gir store besparelser for de medlemsbedriftene som trenger avtale med Kopinor.
  Les mer
 • Kurs
  Lær av våre eksperter og delta på NHO Kurs. Slik vil du som medlem kunne dra nytte av kompetansen i NHO-fellesskapet, og møte mennesker med samme interesser, utfordringer og erfaringer.
  Les mer
 • NHO Forsikring
  Skreddersydd. Enkelt, oversiktlig og tidsbesparende. Som NHO-medlem kan du nå raskt og enkelt tegne person-, skade- og motorforsikringer.
  Les mer
 • NHO Pensjon
  NHO har fremforhandlet en svært gunstig innskuddspensjonsordning hos Storebrand. NHO og Storebrand har som felles mål å sikre medlemsbedriftene den mest effektive administrasjonen, den beste servicen, og den beste rådgivningen.
  Les mer
 • Samfunnsbidrag
  Bedriftene sørger for velferd og gode lokalsamfunn i hele landet. Nå kan du beregne bidraget fra din bedrift samt dele det med omverden.
  Les mer

Postadresse

NHO
Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

© Næringslivets
Hovedorganisasjon
Org.nr. 995 600 436

Besøksadresse

Næringslivets hus
Middelthuns gate 27
Majorstuen

Telefon: 23 08 80 00

Snarveier