BEREGN KONTINGENT

Regn ut pris for din bedrift, og søk om medlemskap (det er mulig å gå til søknadsskjemaet etter "Beregn kontingent.")

Tast inn din bedrifts organisasjonsnummer.
Deres opplysninger vil da hentes fra AAA Soliditet.

Org. nr.:
Vet du ikke din bedrifts organisasjonsnummer?
Finn det her


Spørsmål rettes til

Medlemsfordeler
Abelia

 • Advokathjelp arbeidsrett - Abelia
  Abelias advokater hjelper medlemmene med alle rettslige problemstillinger innenfor arbeidsrett. Dette er et lavterskeltilbud som kan gi store besparelser på en enkel sak – både innenfor individuell og kollektiv arbeidsrett.
  Les mer
 • Advokattjenester med rabatt - Grette
  Abelia-medlemmer kan kostnadsfritt ta opp forretningsjuridiske temaer med Advokatfirma Grette på e-post. Ved behov for mer utfyllende rådgivning, får bedriften 15% rabatt på gjeldende timepriser hos Grette. Kontakt: Advokatfirma Grette v/Øystein Flagstad: oyfl@grette.no, tel 22 34 00 00, mob 91 34 85 01.
  Les mer
 • Designrådgivning
  I samarbeid med Norsk Designråd tilbys alle NHO-medlemmer designrådgivning og fri deltakelse på en rekke faglige arrangementer om design.
  Les mer
 • Digitale håndbøker
  Våre digitale personal-, HMS- og lederhåndbøker har en rekke fordeler som sparer bedriften din for både tid og penger.
  Les mer
 • Faglige nettverk
  Vi arrangerer mange ulike møteplasser og konferanser både nasjonalt og lokalt. Her kan du møte politikere, bli oppdatert på viktige fagområder og utvide ditt faglige nettverk. 
  Les mer
 • Forretningsjuridiske tjenester - Eurojuris
  Eurojuris Norge tilbyr NHO-medlemmer forretningsjuridiske tjenester til 15 prosent rabatt. Det gis i tillegg en time gratis førstekonsultasjon. Eurojuris Norge har kontorer i 15 norske byer.
  Les mer
 • Immatrielle rettigheter - Onsagers
  De unike ideene i din bedrift gir deg konkurransefortrinn! Beskytter du dem godt nok? NHO har en langsiktig samarbeidsavtale med Onsagers AS som samarbeidspartner på patent-, varemerke- og designbeskyttelse.
  Les mer
 • Kopinoravtale med rabatt
  Bedrifter må ha tillatelse for å kopiere materiale som er opphavsrettslig beskyttet. NHO har forhandlet frem en mønsteravtale som gir store besparelser for de medlemsbedriftene som trenger avtale med Kopinor.
  Les mer
 • Kurs
  Lær av våre eksperter og delta på NHO Kurs. Slik vil du som medlem kunne dra nytte av kompetansen i NHO-fellesskapet, og møte mennesker med samme interesser, utfordringer og erfaringer.
  Les mer
 • Medlemsmerke
  Medlemmer som ønsker å vise sin tilknytning til NHO, kan bruke NHOs medlemsmerke. Merket kan for eksempel benyttes på trykksaker, nettsider og annet materiell. Du finner merket i vår designmanual, bruk det gjerne på bedriftens nettside.
  Les mer
 • NHO Forsikring
  Skreddersydd. Enkelt, oversiktlig og tidsbesparende. Som NHO-medlem kan du nå raskt og enkelt tegne person-, skade- og motorforsikringer.
  Les mer
 • NHO Pensjon
  NHO har fremforhandlet en svært gunstig innskuddspensjonsordning hos Storebrand. NHO og Storebrand har som felles mål å sikre medlemsbedriftene den mest effektive administrasjonen, den beste servicen, og den beste rådgivningen.
  Les mer
 • Samfunnsbidrag
  Bedriftene sørger for velferd og gode lokalsamfunn i hele landet. Nå kan du beregne bidraget fra din bedrift samt dele det med omverden.
  Les mer
 • Team offentlige anskaffelser
  NHO-fellesskapets team av jurister tilbyr alle medlemmer veiledning og bistand innenfor offentlige anskaffelser, samt blant annet kurs for leverandører.
  Les mer

Postadresse

NHO
Postboks 5250 Majorstuen
0303 Oslo

© Næringslivets
Hovedorganisasjon
Org.nr. 995 600 436

Besøksadresse

Næringslivets hus
Middelthuns gate 27
Majorstuen

Telefon: 23 08 80 00

Snarveier